#lifestyle

15 filme romantice pe care sa le urmariti acasa de Valentine’s Day <3

Filmele de dragoste ne pot face sa radem, sa plangem, dar oricum ar fi sunt o terapie buna pentru seara cu fetele. Dar filmele romantice sunt mai potrivite de urmarit de Valentine’s Day cand se sarbatoreste iubirea si vreti sa incheiati cina romantica din oras la unul dintre voi acasa.

The Notebook

Este unul dintre cele mai populare filme de dragoste, care a facut din Ryan Gosling si Rachel McAdams, actori necunoscuti la lansarea filmului, doua staruri internationale. Daca nu l-ati vazut inca, ar trebui!

Pretty Woman

Este un clasic al anilor ’90. Frumusica, interpretata de Julia Roberts, este o femeie care isi ofera serviciile unui barbat influent, cei doi devenind tot mai apropiati pe masura ce petrec mai mult timp impreuna.

Dirty Dancing

Sau filmul unde dansul este sarbatorit pe ritmuri nebunesti de rebeliuni. Frances Baby se indragosteste de un instructor de dans, desi asta ar revolta familia ei. Va amintiti de „Nobody puts baby in the corner”?

Me Before You

Inainte sa te cunosc este unul dintre cele mai noi filme care a cucerit romanticii. Povestea dintre Lou si Will – o tanara angajata sa aiba grija de un barbat tintuit in scaunul cu rotile – este emotionanta, asa ca pregatiti-va servetelele.

Breakfast at Tiffany’s

Daca aveti chef de ceva clasic, unul dintre cele mai frumoase filme de Valentine’s Day este acela care ne-a facut cunosctinta cu Audrey Hepburn in rolul aiuritei si inimoasei Holly.

Daca inca nu ai ales un cadou pentru el, vezi aici cateva idei, alese in functie de durata relatiei! ❤ ❤ ❤

You’ve Got Mail

 De la ura la iubire nu este decat un pas, iar asta ne invata Meg Ryan si Tom Hanks care nu se suporta in viata de zi cu zi, dar devin confidenti indragostiti pe email.

When Harry met Sally

Sau filmul care avea sa influenteze multe comedii romantice de dupa ’80. Harry o intalneste pe Sally cand impart o masina in drumul spre facultate. Se revad dupa 10 ani si devin buni prieteni. Desi fiecare incepe sa simta mai mult, niciunul nu vrea sa recunoasca asta.

Bridget Jones’s Diary

Umor britanic, un personaj cu limbaj vulgar, un englez galant (Colin Farrell) si declaratii dintre cele mai amuzante intr-un film special care are si doua continuari.

The Fault in Our Stars

Este modelul de iubire adolescentina intr-una dintre cele mai triste povesti de dragoste dintr-un film.

https://www.youtube.com/watch?v=9ItBvH5J6ss

50 First Dates

Ce ai face daca cea pe care o iubesti uita in fiecare zi cine esti? O faci sa se indragosteasca in fiecare zi de tine! Cu Drew Barrymore si Adam Sandler.

Sweet November

Este filmul care ne-a facut sa ne indragostim de Keanu Reeves, cel caruia Charlize Theron ii promite o luna pentru a-l schimba, cu conditia sa nu se indragosteasca de ea.

Serendipity

Cum ar fi sa lasi destinul sa decida daca merita sa fiti impreuna? El si ea se intalnesc, dar isi trec contactele pe o carte si pe o bancnota pe care nu stiu daca le vor recupera candva.

Notthing Hill

Ideal pentru o seara in doi. El, baiat simplu, o intalneste pe ea, o femeie bogata si de succes. Relatia lor poate rezista? In rolurile principale Hugh Grant si Julia Roberts.

How to Loose a Guy in 10 Days

Perfect si pentru el, si pentru ea: un pariu pe care fiecare incearca sa il castige, testand rabdarea celalalt.

Stardust

Un film magic de vazut, nu neaparat pentru cei care cred in basme. Un tanar destinat sa fie print, se indragosteste de… o stea cazatoare.

Vizionare placuta & happy Valentine’s Day!

Sursa foto front page: Pexels.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s